Onze referenties

Onderstaand ziet u slechts een greep uit onze samenwerkingen en referenties. SEEF streeft naar duurzame samenwerkingen door kennisdeling om zo tot een optimaal resultaat te komen.

SEEF is officieel door Rijkswaterstaat gevalideerd en mag daarom als een van de weinige bedrijven in Nederland Chroom-6 onderzoek verrichten op Rijkswaterstaat objecten.

De Koninklijke Luchtmacht voert momenteel testen uit met de SEEF Chroom-6 testkit. Daarnaast loopt er een ontwikkelingstraject in samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht.

Smolders SSO is een belangrijk partner geweest gedurende de ontwikkeling van deze testkit en methode. Smolders SSO staat al ruim 25 jaar garant voor kwaliteit!

Wij voeren jaarlijks diverse opdrachten uit in opdracht van de Vlaamse Waterweg of in opdracht van partijen die voor deze Belgische overheidsinstantie werken.

In samenwerking met Fontys worden er diverse praktijkonderzoeken uitgevoerd om studenten de gelegenheid te geven aan innovatieve en marktgerelateerde vraagstukken te werken.