Blootstellingsonderzoek conform NEN689:2018 en Arbeidshygiënisch advies

Neem contact op

Bij SEEF begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilige en gezonde werkomgeving te hebben voor uw medewerkers. Om dit te kunnen waarborgen is het van essentieel belang om de blootstelling aan gevaarlijke stoffen en andere risicofactoren in kaart te brengen.

Om dit blootstellingsonderzoek zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, werken we samen met onze co-maker Future-Proof. Zij hebben veel ervaring met het uitvoeren van blootstellingsonderzoeken conform de NEN689. Samen zorgen we ervoor dat het onderzoek voldoet aan alle eisen en richtlijnen

Advies van de beste Gecertificeerde Arbeidshygiënisten

“Betrouwbaar blootstellingsonderzoek vereist zorgvuldige metingen en analyses om een nauwkeurig beeld te krijgen van de werkelijke blootstelling van mensen aan stoffen of omstandigheden.”

Het blootstellingsonderzoek conform de NEN689 is een gestandaardiseerde methode om de blootstelling aan gevaarlijke stoffen en andere risicofactoren op de werkvloer te meten. Tijdens het onderzoek wordt er gekeken naar de blootstelling van uw medewerkers aan deze stoffen en risicofactoren en worden er metingen verricht. Deze metingen worden vervolgens geanalyseerd en gerapporteerd, waardoor we inzicht krijgen in de mogelijke gezondheidsrisico’s en waar nodig maatregelen kunnen nemen om deze te verminderen.

Wilt u meer informatie over blootstellingsonderzoek conform de NEN689 en wat SEEF en Future-Proof hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en zorgen samen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers.

Als u om uw medewerkers geeft kiest u voor kwaliteit en het beste advies van SEEF

Wij kunnen u ondersteunen het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid. Een belangrijk onderdeel van deze dienstverlening is de inzet van gecertificeerde arbeidshygiënisten