Onze diensten

Chroom-6 is een zeer instabiele vorm waardoor er veel factoren zijn die van invloed kunnen zijn op een betrouwbare meting. De specialisten van SEEF hebben ruime ervaring met Chroom-6 en andere zware metalen. Onze gepatenteerde analysetechniek is ongevoelig voor storingen in de matrix, dus geen last van zink of aluminium! Daarmee is het de enige 100% betrouwbare methode op de markt!

Middels de SEEF-methode onderzoeken wij of het object chroom-6 bevat. Indien gewenst voeren we aanvullende analyses uit op andere zware metalen en PAK. Denk bij de zware metalen aan lood, nikkel, cadmium en Kobalt. U ontvangt een uitgebreide rapportage van de inspectie en resultaten zodat u dit eenvoudig kunt verwerken binnen uw project of dossier.

 

In ons laboratorium in Ulvenhout nabij Breda voeren wij de analyses uit. Wij gebruiken een eigen methode die is gebaseerd op de NEN5617:2022 met een aantal aanpassingen en onze gepatenteerde toevoeging. Hierdoor is onze methode ongevoelig voor storingen door o.a. zink en aluminium. Wij kunnen als enige laboratorium betrouwbare analyses uitvoeren in monsters waar metallisch zink of aluminium aanwezig is. Aanvullende analyses, zware metalen onderzoek of PAK-analyses gebeuren ook in het laboratorium.

 

De experts van SEEF adviseren u graag over het uitvoeren van chroom-6-inventarisaties en over chroom-6-gerelateerde uitdagingen. Wij kunnen u helpen met het opstellen van Eural-codes voor schroot of andere afvalstromen, met onze co-makers verzorgen we arbeidshygiënisch advies en onderzoek en adviseren met een no-nonsense insteek. Praktische oplossingen voor een eerlijke prijs.

Ook verzorgt SEEF in-company meetings en trainingen op maat. U kunt met al uw vragen omtrent chroom-6, zware metalen of PAK terecht bij SEEF.

 

Bekijk onze diensten

Bekijk onze diensten zoals laboratorium analyses, onderzoek op locatie en (arbeidshygiënisch) advies.

Ga naar onze diensten