Onze diensten

Chroom-6 is een zeer instabiele vorm waardoor er veel factoren zijn die van invloed kunnen zijn op een betrouwbare meting. De specialisten van SEEF hebben ruime ervaring met Chroom-6 en andere zware metalen.

Middels de SEEF-methode onderzoeken wij of het object chroom-6 bevat. Indien gewenst voeren we aanvullende analyses uit op andere zware metalen en PAK. Denk bij de zware metalen aan lood, nikkel, kwik, arseen en kobalt. Ook de aanwezigheid van een aantal reducerende stoffen is hiermee vast te stellen zoals zink en aluminium. U ontvangt een uitgebreide rapportage van de inspectie en resultaten zodat u dit eenvoudig kunt verwerken binnen uw project of dossier.

SEEF kan zelfstandig een betrouwbaar laboratoriumonderzoek uitvoeren. Wij gebruiken een eigen methode die is gebaseerd op de NIOSH 7600. Deze methode is ook als basis gebruikt voor de accreditatie van verschillende laboratoria in Nederland. Aanvullende analyses, zware metalen onderzoek of PAK-analyses gebeuren in het laboratorium.

De experts van SEEF adviseren u graag over het uitvoeren van chroom-6-inventarisaties en over chroom-6-gerelateerde problemen. Daarbij verzorgt SEEF in-company meetings en trainingen op maat. U kunt met al uw vragen omtrent chroom-6, zware metalen of PAK terecht bij SEEF.

Bekijk onze diensten

Bekijk onze dienstendie wij bij de producten kunnen leveren

Ga naar onze diensten