LABORATORIUM ANALYSE

Scherpe tarieven voor de beste analyses

Dankzij de gepatenteerde techniek voor chroom-6 analyses nooit meer last van storingen in de matrix en dus altijd een betrouwbaar resultaat. Als een ander laboratorium geen analyse kan uitvoeren door storingen, dan kan SEEF het wel. Ook de kwantitatieve bepaling is vele malen nauwkeuriger.

Ook voor diverse andere analyses kunt u bij ons terecht zoals zware metalen, diverse analyses voor luchtmetingen en PAK-analyses.

Vraag jaartarieven aan

Eigen laboratorium

Snelste Chroom-6 onderzoek in eigen laboratorium. Betrouwbare resultaten binnen 5 werkdagen. Seef biedt kwantitatieve chroom-6 analyses op basis van onze gepatenteerde methode.

Chroom-6

Is een stof die vaak is gebruikt in vele industrieën en bekend staat om zijn toxische effecten op de gezondheid. Daarom is het essentieel om regelmatig analyses uit te voeren om de concentratie van chroom-6 in uw omgeving te meten. Met onze geavanceerde technologie en expertise kunnen wij snel en nauwkeurig chroom-6 analyses uitvoeren, waardoor u gerust kunt zijn over de veiligheid van uw werkomgeving.

Naast chroom-6 analyses bieden wij ook verschillende analyses van luchtmetingen aan, zoals stof (gravimetrisch) en zware metalen analyses voor verf en luchtmonsters. Onze analyseservices zijn gericht op het identificeren van potentiële risico’s en het aanbevelen van passende maatregelen om deze te minimaliseren.

Ons bedrijf

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Ons team van deskundige laboranten staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste analysemethoden en het interpreteren van de resultaten.

Kortom, SEEF biedt betrouwbare laboratorium analyseservices aan om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving veilig en gezond blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze analyseservices.

Vraag jaartarieven aan