Chroom-6 onderzoek op locatie

SEEF heeft al sinds 2019 ruime ervaring in het uitvoeren van onderzoek op locatie. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers waaronder Rijkswaterstaat en andere overheidsinstanties. Wilt u een goed onderzoek tegen een scherp tarief? Neem dan contact met ons op!

Vraag een offerte aan
Een goed onderzoek begint bij SEEF

Chroom-6 en (zware) metalen onderzoek

Onze inspecteurs zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van chroom-6 en (zware) metalen onderzoek op locatie. In het laboratorium gebruiken wij geavanceerde technologieën om monsters te analyseren, en om de aanwezigheid van deze gevaarlijke stoffen te detecteren. Wij bieden ook advies en ondersteuning bij het ontwikkelen van effectieve beheersplannen om de blootstelling aan deze stoffen te minimaliseren.

chroom 6 meten

Dagelijks nemen we monsters op verschillende locaties, variërend van infrastructuur op land en water tot aan fabrieken en woningbouwverenigingen. Onze inspecteurs zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van deze monsternameprocessen en hebben de nodige expertise om de meest accurate resultaten te verkrijgen.

Onze monsternameprocessen zijn van groot belang bij het vaststellen van de aanwezigheid van schadelijke stoffen, zoals chroom-6 en (zware) metalen, in verschillende omgevingen. Door monsters te nemen kunnen we vaststellen welke stoffen aanwezig zijn en in welke mate. Dit is van essentieel belang om de gezondheid en veiligheid van mensen en het milieu te waarborgen.

Onze inspecteurs hebben eigen voorzieningen om monstername op locatie mogelijk te maken, ongeacht de omgeving. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een eigen boot om monstername op het water uit te voeren. Daarnaast hebben we verschillende technieken om monstername op land uit te voeren.

 

De OGOS-300-TRL is een leidraad voor het bepalen van geüniformeerde monsternamestrategie en –methodiek, waarbij de randvoorwaarden voor het verkrijgen van een representatief analysemonster wordt beschreven.

chroom 6 testen op locatie

In circa 60% van de verfmonsters die wij analyseren bevatten schadelijke stoffen en het is daarom van belang om te onderzoeken welke stoffen aanwezig zijn. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek kunnen passende maatregelen genomen worden om de blootstelling aan deze stoffen te minimaliseren.

Bij SEEF B.V. begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilige en gezonde omgeving te creëren. Daarom zijn we trots op onze inspecteurs en hun expertise in het uitvoeren van monstername op verschillende locaties. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat onze rapportages duidelijk en overzichtelijk zijn, zodat onze klanten op de hoogte zijn van de resultaten van het onderzoek en de nodige maatregelen kunnen nemen.

Als u meer wilt weten over onze monsternameprocessen en hoe wij u kunnen helpen bij het vaststellen van schadelijke stoffen op uw locatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave op maat voor uw object

Neem nu contact met ons op voor een offerte op maat voor chroom-6 onderzoek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het creëren van een veilige en gezonde omgeving voor u en uw medewerkers.

ContactformulierE-mail